Як у триллері: Жінка двічі воскресла на своїх похоронах

Жителі села Квін були ошелешені, коли побачили, як "покійниця" ворушиться.

У Зімбабве 99-річна жінка двічі воскресала на власному похороні, чим шокувала тих, хто зібралися проводити її в останню путь. Про це повідомляє iHarare News, передають Патріоти України.

Жителі села Квін були ошелешені, коли побачили, як "покійниця" ворушиться. Стверджується, що місіс Нкубе померла в своїй садибі. Проте, вона не була визнана мертвою жодним лікарем. Однак один з родичів стверджує, що його тітка померла і воскресла двічі.

"Вона довго хворіла. Крім старості, вона перенесла інсульт, який вразив її праву сторону. Ситуація погіршилася кілька днів тому, так як вона більше не могла говорити. У суботу близько 3 години ранку вона померла. Ми приступили до організації похорону ... Коли ми збиралися поховати її, ми помітили рухи ковдри, в яку вона була загорнута", - розповів чоловік.

Переконавшись, що старенька дійсно "воскресла з мертвих", вони відвели її додому. Однак близько 1 години ночі вони виявили, що її тіло знову застигло. Родичі знову почали копати могилу. Коли вони вже збиралися поховати бабусю, вона проявила ознаки життя.

Втім, через кілька днів жінка остаточно померла, її поховали. Однак, її односельці твердо вірять, що жінка воскресала з мертвих.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...