"Як уб'ють - так і приїду": Окупант з РФ жалібно звернувся до друга в телефонній розмові

Радник керівника міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко оприлюднила чергову перехоплену розмову російського окупанта. Запис був опублікований на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Ну, якщо хочеш під артилерійськими снарядами в 50 метрах постояти. Ти ось стоїш вдома, сидиш в будинку, іграшки підстрибують, можеш їхати. Я ж не знаю, на який фронт тебе відправлять, з яким завданням. У нас завдання зачистка і блокування. Ми зачистили і заблокували, щоб українці не наступали", - сказав другу агресор.

На запитання, коли він повернеться до Росії, окупант відповів ухильно. "Як уб'ють - так і приїду. Не знаю, нічого не говорять. Коли війна скінчиться, фалос знає. Говорили, що 24-го (березня – Главред) нас повинні замінити. Більше 30 днів не можна сидіти, відповідно до закону Про статус військовослужбовців. Тому що йде день за три. Зараз кажуть, що міняти не будуть", ‒ підсумував загарбник.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...