Як українці ставляться до Росії: Соціологи шокували даними (інфографіка)

Національне опитування свідчить про те, що 40,6% українців позитивно ставляться до Росії і 12,6% позитивно ставляться до президента РФ Володимира Путіна. Відповідні результати соцопитування центру "Соціальний моніторинг", Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременко та Соціологічної групи "Рейтинг" опубліковано на сайті, повідомляють Патріоти України.

Дуже позитивно ставляться до Росії 9,2% українців, ще 31,4% громадян заявили, що ставлять до РФ - швидше позитивно. Також 31,4% відповів - швидше негативно, 28% - дуже негативно. Водночас, 12,6% опитаних заявили, що позитивно ставляться до Путіна, 65,6% - негативно, 16,6% - нейтрально, 4,7% - не змогли відповісти, а 0,4% - не знають такого.

Для дослідження опитали 3 тис. респондентів з 30 квітня по 10 травня 2019 року. Похибка вибірки коливається від 1,1 – 1,83%.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...