"Як вам не соромно!": Співачка Alyosha відповіла на критику, що вона під час війни в Україні показує своє життя у США

Співачка ALYOSHA, яка після початку повномасштабного вторгнення з трьома дітьми виїхала до США, відреагувала на хейт у Мережі. Дружина Тараса Тополі відповіла на критику, що вона під час війни в Україні показує своє «радісне життя», передають Патріоти України.

За словами виконавиці, вона дякує долі за те, що в неї була можливість вивезти дітей. «Я часто читаю коментарі типу: „Як ви можете показувати ваше радісне життя, коли в Україні війна, а ви там в Америці сидите й у вас так все добре… не соромно?“. Хочу відповісти. Якби ви мали глибоке усвідомлення небезпеки для своїх дітей, чи не вивезли б ви їх з тієї небезпеки, чи не зробили б все задля кращого дитинства ваших діток? Навіть просто на Західну, на кордон, до родичів, до тих людей, хто готовий вас прийняти, а таких безліч! Ви маєте інтернет, щоб писати коментарі, але не маєте усвідомлення, що ваші діти не захищені, це прикро. Інтернет допоможе знайти такі безпечні місця!

Саме так, ваші діти можуть насолоджуватись дитинством! Я дякую долі, що у нас була можливість їх вивезти. Повірте, серце страждає не менше за ваші серця, це тяжко, жити інакше. Не бачити рідних людей, найдорожчих, родину. Але є радість у результаті тих зусиль і того болю — це діти, які посміхаються! Я молюся за всіх українців, за всіх дітей, за людяність в кожному з нас. Жнива того, що посіяли — це закон! Не треба негативу, люди, будьмо людьми!» — зазначила артистка.

У коментарях Alyosha додала, що зробила свій вибір і кожен несе відповідальність за свої дії перед самими собою.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...