Як вам "сервіс"? "Укрзалізниця" прибрала кондиціонування в поїзді, який їде по спеці... 29 годин

"Укрзалізниця" прибрала кондиціонування у всіх купейних вагонах поїзда 69/70, який їде за маршрутом Львів - Маріуполь. У складі залишили лише один вагон, в якому є кондиціонер - люксовий. Але квитки на нього нереально купити навіть за місяць. Про це повідомили на сторінці Громадський контроль Укрзалізниці в Facebook, передають Патріоти України.

"Після недавньої публікації про невірну інформацію щодо кондиціонованих вагонів у поїзді 69/70 Маріуполь - Львів, Укрзалізниця замість того, щоб рівномірно розподілити кондиціоновані вагони за трьома складами на цьому маршруті, просто вилучила абсолютно всі купейні кондиціоновані вагони з усіх складів", - сказано в повідомленні.

Квитки в люксовий вагон, в якому залишився кондиціонер, купити неможливо, навіть заздалегідь. "Тобто в поїзді, який 29 годин їде в одну сторону по жаркому південному сонцю, тепер тільки один вагон з кондиціонуванням (люкс на 18 місць), куди місця купити нереально навіть за місяць", - повідомив автор поста. Відзначається, що ще в кінці червня в цьому поїзді були купейні вагони з кондиціонуванням, але зараз про це можна забути. Відзначимо, що вартість купейного квитка в такий поїзд - 254 гривні.

У коментарях зазначили, що 60% поїздів Укрзалізниці слідують за маршрутами без кондиціонера.

  • Для людини з хворим серцем це може виявитися останньою подорожжю.
  • Може пора заборонити вагони без кондиціонера випускати в рейс?
  • Тоді відсотків 60 поїздів доведеться скасувати взагалі.
  • Скотовозки-фошизди, мля!

Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...