"Як вульгарно!": Мер Львова показав дружині... сідниці іншої жінки (фото)

Мер Львова Андрій Садовий відвідав тиждень скульптури у Стрийському парку та зробив фото біля скандальної роботи Василя Корчового «Впевнена», передають Патріоти України.

На світлині Садовий позує разом із дружиною, обоє вони усміхаються. При цьому ракурс обрали незвичний, так що в мережі змогли роздивитися не лише зайві кілограми скульптури, а й її сідниці. «Із якого боку не глянь, мистецтво в парку таки чудова ідея», – підписав знімок мер Львова.

У коментарях же почався новий шквал критики та хейту. «Якесь жахіття»; «Вульгарно і зовсім не смішно»; «Чому наші діти мають це бачити?», – пишуть користувачі.

Хоча є й такі, що захоплені роботою: «Мені подобається. Фоточка зі скульптурою пишної пані у мене в списку речей які я хочу встигнути зробити»; «Чудова пластика у камені, які лінії, форми. Браво автору»; «Це реалії і треба сприймати це нормально».

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...