Як виглядає дочка Володимира Кличка, яку боксер виховував без її матері (фотофакти)

Володимир Кличко багаторазово довів свої спортивні здібності на рингу, проте його особисте життя було невдалим. Протягом тривалого часу він виховував свою 8-річну дочку без матері.

У 2011 році він зустрівся з американською актрисою та моделлю Хайден Панеттьєрі. 20-річна дівчина шалено закохалася у цього знаменитого спортсмена. На той момент вона також була відомою особистістю, і її ім’я ставало дедалі популярнішим.

2014 року у них народилася донька Кайя-Євдокія, після чого у Хайден почалася депресія. Жінка не змогла прийняти свою набрану вагу після пологів, і в пари почали виникати конфлікти.

2018 року Хайден залишила сім’ю, а нещодавно вона повідомила, що її 8-річна дочка перебуває з нею за кордоном. Матуся пройшла серйозну терапію і тепер приділяє час своїй дочці.

Жінка зізналася, що війна в Україні – болюча тема для її доньки.

Наразі Володимир Кличко перебуває у Києві, повернувшись сюди, коли стало відомо про можливе вторгнення Росії до України.

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...