Як виявити "потопельника": Після повеней в Європі ринок наповнився утопленими машинами

Після дощів ринок може наповниться втопленими машинами. Як розпізнати таку автівку.

После катастрофических наводнений в Европе рынок наполнился машинами-"утопленницами". Как распознать такую

Жоден водій не захоче взяти на вторинному ринку битий автомобіль, який побував навіть в незначній ДТП, а ось коли він стикається з машиною-потопельником, то проблем може бути ще більше, повідомляють Патріоти України.

Найгірше в таких машинах те, що проблеми в них проявляються через якийсь час. Спочатку в такому автомобілі все працює нормально, проте потім починають “глючити”, а то і зовсім перестають функціонувати цілі системи і агрегати.

При огляді в першу чергу потрібно спробувати встановити, як давно машина виставлена на продаж. Отриману дату слід співвіднести з останніми подіями в країні і регіоні, дізнатися чи не було в місці реєстрації автомобіля великих повеней або сильних дощів. Якщо стихія вирувала якраз незадовго до початку продажу машини, то це привід провести більш ретельну перевірку.

Дізнатися, як давно машина стоїть на продажу можна по її реєстраційним номером. З його допомогою вийде виявити не тільки дату початку продажу, а й регіон. Далі слід провести професійну діагностику вузлів з підвищеною увагою.

Також потрібно заглянути під капот і перевірити наявні там роз’єми проводки на предмет окислення. Рекомендується оглянути салон автомобіля на присутність запаху сирості. Дуже часто продавці намагаються позбутися його за допомогою різних ароматизаторів.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...