Як з користю провести час на карантині: Юрій Горбунов показав свої заняття йогою з 3-річним сином

Катя Осадча та Юрій Горбунов, як і багато знаменитостей, дотримуються карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення коронавирусу. Зіркове подружжя проводять цей час з користю, приділяючи увагу своєму синові, зазначають Патріоти України.

Так, телеведучий показав в Instagram, як вчить йоги трирічного Івана. Хлопчик і його зірковий тато розташувалися на підлозі, зображуючи позу "собака мордою вгору".

"Карантин - це несподівано багато часу для сім'ї, і хороший привід навчити йоги сина! "Собака мордою вгору" у нього дуже добре виходить!", - написав Горбунов.

Всього за кілька годин публікація зібрала понад 22 тисячі лайків, а в коментарях прихильники не перестають розчулюватися тому, наскільки телеведучому йде роль батька, а також захоплюються здібностям Івасика.

"Який молодець Іванко", "Клас, такі милі", "Молодці хлопці, хлопчик дуже спортивний", "Правильне проведення часу", "Позитивчик татко", "Відмінне фото", - захоплюються фоловери.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...