Як здавала на права - невідомо: На Троєщині водійка влетіла в ТЦ і протаранила будку паркувальника (фото)

У Києві на Троєщині жінка, що їхала за кермом автомобіля Kia, намагаючись розвернутися, в'їхала в будівлю торгового центру "Район", після чого, здаючи назад, протаранила будку паркувальника. В результаті остання впала на автомобіль Volkswagen, інформують Патріоти України.

Як повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook, ДТП сталася в неділю, 18 липня, по вулиці Миколи Лаврухіна, 4. За даними спільноти, фігурантка аварії була розгубленою і лише після кількох ударів припинила спроби виїхати.

На щастя, постраждалих внаслідок цієї нестандартної аварії немає. "Ми все-таки рекомендуємо отримувати хоча б мінімальні навички водіння перед покупкою водійських прав", - йдеться в повідомленні пабліку. Також була опублікована серія фото з місця ДТП.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...