"Як же це дешево і ганебно": В Одесі тіктокер читав реп і топтав український прапор (відео)

В Одесі молодий чоловік вирішив хайпанути і заради відео для тіктоку пританцьовував на державному прапорі України. Паралельно із цим він читав реп та грубо лаявся. Щоправда, через деякий час він видалив публікацію, але скандальний ролик вже встиг розійтися мережею, інформують Патріоти України.

На скандальному відео хлопець читав свій реп і розмахував предметом, схожим на пістолет, очевидно, щоб виглядати більш суворим. Але, що спонукало його стати ногами на прапор, невідомо.

У композиції "репера" звучала лайка, але в рідкісних не матюкливих словах жодних висловлювань про Україну не було. У мережі висловлюють припущення, що хлопець мав намір зібрати більше реакції на свій перформанс.

Хлопець "швидко перевзувся"

Зараз на сторінці одесита у тіктоці залишилися інші відео. Останнє – він танцює з дівчиною зі стягом в руках.

Реакція мережі

Витівка одеського тіктокера, який стояв на прапорі, викликала гнів і обурення в мережі.

  • "Як же це дешево і ганебно, на відео він, а соромно мені".
  • "В армію на виховання".
  • "Я думаю, скоро буде слізна спокута. І не такі плакали...".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...