"Яка милота!": Притула здивував трирічну доньку фокусом і показав її реакцію (відео)

Український телеведучий Сергій Притула поділився з шанувальниками відео, на якому продемонстрував фокус і показав реакцію своєї доньки. За словами знаменитості, він часто підглядає на просторах інтернету, чим можна порадувати дітей. Відповідний ролик Притула опублікував на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, телеведучий показав, як наливає в келих воду і накриває його зверху серветками. Потім він перевернув це і, ймовірно, донька Соломія очікувала побачити, як вода виллється, але в підсумку дівчинка була шокована, що рідина залишилася на місці.

"Мала візуально більше схожа на дружину, але певні риси характеру гарантовано взяла від татуся. Я теж з недовірою і деяким острахом ставлюся до чогось нового і незнайомого в житті. Але той конгломерат емоцій, які промайнули на обличчі Соломії, вартує, щоб робити і далі подібні експерименти", – зазначив Притула.

У коментарях користувачі посміялися з реакції малечі і сказали, що дівчинка дуже мила і схожа на телеведучого. "Реакція дитини – замість тисячі слів", "А мені вона схожа на вас... Навіть дуже...", "Це наймиліше, що я бачила", – пишуть люди в мережі.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...