Яка страна, такі і пам'ятники: У Москві встановили скульптуру у вигляді великої купи "л...йна" (фото)

Дивна інсталяція під назвою "Велика глина №4" має стати для росіян символом перетворення матерії в руках людини.

У Росії з'явився вкрай дивний пам'ятник, який дуже насмішив мережу. Скульптуру у вигляді великої кучі "мистецтва" не оцінили у США та Європі, тому її вирішили показати росіянам у Москві. Інсталяція, яка називається "Велика глина №4", являє собою 12-метровий монумент у вигляді п'яти величезних глиняних шматків. Про це повідомляє російське видання tjournal, передають Патріоти України.

Інсталяцію створив швейцарець Урс Фішер. Він вважає, що його скульптура є символом перетворення матерії в руках людини. Митець намагався створити щось особливе протягом восьми років, проте у нього нічого не виходило. Він складав шматки глини, роблячи з них "пірамідку", а потім зрозумів - це і є мистецтво.

Фішер вирішив зробити своє "творіння" масштабнішим та збільшив скульптуру у 50 разів. На цей раз фрагменти великої купи "мистецтва" він зробив з алюмінію. Інсталяцію вже возили до США та Італії, проте там роботу скульптора ніхто не оцінив. Тому дивний пам'ятник тепер встановили у РФ, там він буде стояти на Болотній набережній у Москві.

Як довго росіяни зможуть насолоджуватись виглядом арт-об'єкту - ніхто не знає. Проте мешканці столиці РФ вже обурюються у соціальних мережах. Деякі користувачі вважають встановлення дивного пам'ятника спробою відвернути увагу людей від проблем та безладу у країні.

Нюанси нового закону: Коли і за який термін військовозобов’язані мають пройти ВЛК

понеділок, 20 травень 2024, 17:59

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше мали статус "обмежено придатний", повинні до 4 лютого 2025 року повторно пройти військово-лікарську комісію. Це передбачає новий закон про мобілізацію. Щоб пройти ВЛК, колишнім "обмежено придатним" та іншим...

Бережіть голови! Землю накриє чергова потужна магнітна буря

понеділок, 20 травень 2024, 17:30

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 20-22 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США. Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу —...