"Яка ти кончена... кобила драна...": Українська модель та телезірка розповіла, за яке повідомлення під час війни її заблокувала Тодоренко

Відома українська модель та зірка реаліті "Київ вдень та вночі" Вікторія Маремуха зізналася, що її дуже розчарувала телеведуча родом з Одеси Регіна Тордоренко та співачка Maruv, які замовчують війну. Першій вона навіть написала, коли рівень цинізму в соцмережах Тодоренко перейшов межу.

Йдеться про перші дні війни, коли українці ховалися від ракет та окупації, а одеситка в Росії влаштовувала розбір свого гардеробу. Про односторонній діалог з Тодоренко Маремуха емоційно розповіла в інтервʼю "Зірковому" на YouTube.

"Мене дуже збісила Регіна Тодоренко. Фу, це було просто жахливо. На третій чи четвертий день війни ти, кобила драна, публікуєш, що вам цікавий гардероб. Я це просто памʼятаю. Я вперше в житті, ти не повіриш, написала: "Яка ти кончена", – поділилася зірка шоу "Супермодель по-українськи".

На гнівне повідомлення Тодоренко не відповіла, але прочитала його, впевнена Маремуха. Через кілька днів після цього одеситка її заблокувала.

Акторка також додала, що її розізлило мовчання співачки Maruv, яка виправдовувалася вагітністю, але навіть після пологів ні слова не сказала про війну в Україні.

"Я ж вагітна, але мені це не заважає писати, репостити. У тебе є чоловік, менеджер, велика аудиторія. Ти одна з тих, хто може допомогти розповісти про цю біду, яка торкнулася українців. Ти просто мовчиш, бо, мабуть, тобі Кіркоров зателефонував і сказав мовчати", – припустила знаменитість.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...