Яка вихована тварина: Доберман поділився котлетою зі своєю хазяйкою (відео)

Тварини, як і люди, мають свою індивідуальність, і вам буде дуже складно знайти двох собак із однаковим характером. Поки крихітний жадібний чихуахуа не хоче віддавати власнику йогурт, молодий доберман зовсім не проти поділитися котлетою зі своєю господаркою. Смішне відео з твариною з'явилося на YouTube-каналі Viral Hog, передають Патріоти України.

На ньому жінка сидить за столом і збирається спробувати котлету. Навколо неї бігає доберман із металевою мискою в зубах. Собака гримить посудом і врешті-решт ставить його на стіл. Коли господиня кладе йому обидві котлети і вдає, що образилася, вихований пес пащею перекладає частування назад у її тарілку.

Поведінка собаки здивувала користувачів мережі, і вони засипали тварину компліментами. "У собаки ДІЙСНО гарний самоконтроль, а жінка - хороший тренер. Добермани - неймовірно розумні та сильні собаки", - пишуть у коментарях. - "Це найпрекрасніше відео! Урок, який має вивчити кожен із нас!" "Боже, чому собаки такі милі, іноді мені здається, що вони зовсім як люди. Єдина різниця, що вони не мають голосу".

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...