"Якби я залишився в хаті, мене б уже не побачили": Собака врятував свого господаря перед ракетним ударом на Львівщині (відео)

Житель Золочівського району на Львівщині, де російська ракета вбила п'ятьох людей, розповів, як йому врятував життя собака. Тварина почала скиглити перед вибухом, чоловік вийшов з дому і залишився живим. Про це Богдан розповів "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

За його словами, близько пів на третю ночі його вівчарка у вольєрі стала скавчати "Якщо якісь вибухи, вона в мене скавчить. Я встав, кажу "тихо будь", втихомирив. І я собі ліг далі, це ж пізній час. Потім знову, я виходжу, заспокоюю. А тут хлопок. Я був у кухні, якби я був у хаті – то ви б вже сьогодні мене не бачили. Тому що подивіться, що в хаті коїться", – сказав чоловік.

Нагадаємо, 9 березня окупаційні війська РФ під час чергової масованої атаки вдарили по Львівській області. Російська ракета впала в житловій зоні в Золочівському районі, вбивши п'ятьох людей.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...