"Якби не зайшла в ванну, вже мене б не було": Мешканка Кривого Рогу розповіла про удар РФ по будинку

Російські війська 31 липня завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Кривому Розі, унаслідок чого загинуло кілька людей, а десятки отримали поранення. Містяни з будинку, в якому окупанти зруйнували цілу секцію, діляться спогадами про пережите, передають Патріоти України.

Квартира Юлії розташована поруч з однією з квартир, на місці яких залишилася діра, життя дівчині врятувало рішення сховатися у ванній кімнаті після першого вибуху. Про дивовижний порятунок вона розповіла журналістам "Радіо Свобода".

За словами Юлії, на момент прильоту вона перебувала практично в епіцентрі влучання. "У квартирі була, вдома. Почула перший вибух, пішла в ванну... Якби не зайшла до ванної, вже б мене не було. Стіни завалило в квартирі", – розповіла дівчина.

На момент удару вона була вдома сама, чоловік Юлії вже пішов на роботу. На щастя, їй вдалося не лише вціліти, а й самотужки вибратися зі зруйнованого помешкання.

"Ванна у коридорі біля вихідних дверей. Вихідні двері не заблокувало, вони відкриваються... Сходи були цілі. Нормально вийшла", – додала Юлія.

На місці прильоту триває пошуково-рятувальна операція.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...