"Якби ви не балакали російською, то війни би не було": У столичній кав'ярні сталася сварка через мовне питання (відео)

В одній з кав'ярень Києва стався скандал – дівчина накричала на відвідувачів, бо ті розмовляли між собою російською мовою. Твіт про це виклав користувач Х hulyneuley, передають Патріоти України.

На відео потрапив тільки невеликий фрагмент скандалу, вочевидь близько до завершення. «Якби ви не балакали російською, в Україні було б все нормально, ракети літають по навчальним закладам через таких як ви. Україна починається із кожного з нас», - зацитував автор твіта дівчину.

При цьому україномовна дівчина вирішила покинути заклад, а російськомовна компанія – залишилась, показавши, що на них це не вплинуло, адже їм "тут добре".

В Х відео викликало широкий резонанс, і варто зазначити, що більшу підтримку за лайками отримали думки на захист дівчини.


"Упродовж трьох днів не могла їсти та пити": На Волині вагітна жінка отруїлася грибами і втратила дитину

понеділок, 21 жовтень 2024, 16:30

У п’ятницю, 18 жовтня, на Волині "швидка" доправила до обласного перинатального центру вагітну жінку з отруєнням грибами. На жаль, дитина на той час уже внутрішньоутробно загинула. Про це повідомили у Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства...

"Дитино моя, не сумуй, я щаслива": Букініст знайшов у старій книзі лист із розповіддю сина про візит покійної матері (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 16:00

Рукопис 239-річної давнини, в якому детально описано "примарний візит", що призвів до непритомності чоловіка, був знайдений у коробці зі старими документами. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України. В офіційних документах розповідаєтьс...