"Яке свіже повітря": У Польщі перед приміщенням лікарні у снігу помер чоловік

У Польщі перед приміщенням лікарні помер 70-річний чоловік. Його родичі звинувачують медиків у тому, що ніхто з них не надав потерпілому допомоги. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України.

Трагедія сталася перед Університетською клінічною лікарнею ім. Шопена в Жешуві. У понеділок, 8 січня, звідти виписали пацієнта, 70-річного чоловіка з Гожиць. Чоловік боровся з раком товстої кишки протягом останніх трьох років і проходив регулярні курси хіміотерапії. Він поступив до закладу в четвер, 4 січня. Згідно з діагнозом, він залишав лікарню в "доброму" стані.

Донька покійного розповіла, що батько впав він впав на землю перед лікарнею, встигнувши лише сказати останні слова: "яке свіже повітря". "Я одразу почала кликати на допомогу, але, незважаючи на присутність швидкої допомоги з медиками, ніхто не відгукнувся. Мої крики про допомогу залишилися без відповіді, в той час як батько лежав на снігу, зіщулившись, і з його рота йшла піна", - розповіла вона.

Жінка стверджує, що вона буквально витягла одного з чоловіків, які сиділи в машині швидкої допомоги, з машини. Вона кричала, що її батько помирає. "На це відреагував лише інший чоловік, який прямував до лікарні. Він був єдиним, хто почав рятувати мого тата", - розповіла вона.

Як виявилося, це був лікар. На жаль, він не зміг допомогти хворому, хоч все і сталось під лікарнею. "Я не можу повірити, що ніхто не хотів йому допомогти. Хоча я вже змирилася зі смертю батька, я не хочу, щоб комусь довелося пережити той самий біль, що й мені. Навіть перед самою випискою з лікарні він подзвонив мені і попросив приготувати для нього голубці та котлети. Він був такий щасливий повернутися додому", - згадує дочка покійного.

У лікарні уже виправдались та заявили, що їхній працівник намагався допомогти покійному. "Його перевезли до відділення невідкладної допомоги, звідки перевели до відділення інтенсивної терапії, де він і помер", - йдеться у повідомленні.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...