"Якесь середньовіччя": Соліст Kozak System - про епідемію коронавірусу на рідній Тернопільщині

Лікарня в жахливому стані, апаратів ШВЛ немає, а бідні лікарі вже на межі своїх сил.
Іван Леньо. Фото: соцмережі.

Соліст українського фольк-рок-гурту Kozak System Іван Леньо у суботу, 28 березня 2020 року, описав на своїй сторінці в соцмережі, що насправді коїться в Монастирському районі Тернопільської області, де наразі зафіксовано найвищий в регіоні рівень захворюваності на коронавірус. Патріоти України пропонують вашій увазі його допис повністю.

"Ситуація, яка склалася в моєму рідному Монастириську, що на Тернопільщині, просто критична. Через відсутність роз’яснювальних заходів, належної культури поведінки та дотримання норм карантину, байдужість влади, та інших чинників, ситуація зайшла в глухий кут. Лікарня в жахливому стані, апаратів ШВЛ немає, а бідні лікарі вже на межі своїх сил. Буквально ризикують життям. Їх взагалі з лікарні не випускають. Якесь середньовіччя.

Я прошу усіх причетних до влади в Тернопільській області, зробити все можливе, щоб зупинити пандемію, і будь-якими методами ізолювати хворих, та полегшити працю лікарям. А ті активісти на місцях, які обирали "зелену" владу, бийте в набат, і примушуйте її до реальних дій. Лікарям - низький уклін, ви справжні герої".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...