Які міста України "атакують" кліщі: Фахівець назвав "лідерів" із захворювання на бореліоз

Від укусів комарів виникають алергічні процеси та подразнення на шкірі людини. Більшу загрозу становлять кліщі. Масові їхні напади на людей сьогодні найбільше фіксуються у Києві та Львові. Про це ТСН.ua повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан.

Фахівець каже, що Київ та Львів – "лідери" із захворювання на бореліоз. "Там дуже багато зелених насаджень, де розвелася величезна кількість кліщів, які передають хворобу Лайма. Ми закликаємо мешканців цих міст у разі виявлення кліща терміново звертатися по медичну допомогу з подальшим правильним видаленням кліща та діагностикою загального стану людини", – каже Олег Рубан.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...