Які області України не готові до послаблення карантину: МОЗ оприлюднив сумні дані на 17 червня (інфографіка)

Станом на ранок 17 червня 10 областей України та місто Київ за кількістю осіб, що заразилися коронавірусом, не відповідають критеріям, які дозволяють послабити протиепідемічні заходи. Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я, передають Патріоти України.

За даними МОЗ, поки не готові до послаблення карантину Київ, Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька та Чернігівська області.

У цих регіонах значна інцидентність (кількість нових випадків Covid-19 за останні 7 днів на 100 тис населення, цей показник повинен бути менше 12).

Уряд раніше при перевірках ефективності боротьби місцевої влади з коронавірусом почав складати відповідний рейтинг облдержадміністрацій.

Кращою визнана ситуація в Луганській, Хмельницькій, Харківській, Дніпропетровській, Київській областях. Найгіршою ситуація визнана в Чернігівській, Волинській, Тернопільській, Запорізькій, Львівській областях.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...