Які сюрпризи готує Україні погода на вихідні: Синоптики уточнили прогноз на 29 квітня

29 квітня в Україні буде мінлива весняна погода, подекуди із дощами та грозами. У західних, більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях фіксували нічні заморозки, повідомили в Українському гідрометцентрі.

У східній та південно-східній частині вночі пройшли помірні, а у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях місцями значні дощі. Подекуди грози. Удень очікується також невеликий дощ. Температура вдень коливатиметься у межах +12...17°С. Вранці на Донеччині та Луганщині місцями туман.

На решті території без опадів, температура вдень становитиме +10...15°С. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, у західних областях: південно-східний, 5-10 м/с, у більшості південних, центральних, Харківській та Сумській областях місцями пориви 15-20 м/с. На високогір'ї Карпат без опадів.

У Києві мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний , 5-10 м/с. По області температура вдень буде +10...15°С.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...