"Якою буде наша відповідь?": Соловйов влаштував істерику через надання Україні F-16 і завимагав ядерних ударів (відео)

Російський пропагандист Володимир Соловйов влаштував істерику через надання Україні винищувачів F-16. Він настільки запанікував через таку потужну допомогу європейських країн ЗСУ, що навіть завимагав ядерних ударів по нашій країні, передають Патріоти України.

Свої переживання Соловйов озвучив під час ефіру власного шоу. Він видав, що кожен зліт F-16 в Росії розглядатимуть як початок ядерної війни.

"Вони вирішили F-16. Дали дозвіл країнам поставити. Ну, ми ж сказали, що кожен зліт F-16 ми розглядатимемо як початок ядерної війни. Тому що ми не можемо... Ми не збираємося розбиратися: він залетів із ядерною зброєю чи ні. Це літаки, які заточені під те, щоб нести на собі ядерну зброю", – видав пропагандист.

Він відверто заявив, що ядерну зброю Росія примінятиме не тільки по місцях зльоту винищувачів. "Наша відповідь: ми будемо змушені застосувати тактичну ядерну зброю за місцями зльоту F-16. І не тільки", – сказав Соловйов.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...