Якою буде погода на день пророка Іллі: Синоптик озвучила цікавий прогноз

Погода в Україні 2 серпня, коли православні християни традиційно святкують Ільїн день, буде свіжою. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко, повідомляють Патріоти України.

"Серпень, його початок, вже починає писати заяву на прийдешню осінь. Тим більше, що синоптична ситуація на його боці. В Україну зайшло свіже повітря із півночі і завтра, 2 серпня, цей процес триватиме", - зазначила вона.

У більшості областей температура повітря складе +19... + 25 градусів, на півночі і північному сході місцями + 17... + 22 градуси. На півдні теж посвіжішає, проте там, звісно, буде тепліше, + 25... + 29 градусів. Але спека вже явно ослабне.

Дощі пройдуть в західних областях і в північній частині України, а також у Вінницькій, Харківській і Одеській області. На решті території буде суха сонячна погода.

У Києві завтра - сиро і свіжо, дощ. Температура становитиме + 20... + 22 градуси. Температура води в Дніпрі буде 22-23 градуси.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...