Якраз йшов на роботу: Компанія-виробник дронів поскаржилась, що їхнього головного інженера "викрав ТЦК"

Українська компанія "Пташка дронс" повідомила, що їхнього головного інженера по розробці систем протидії БпЛА "викрали ТЦК". Про це вони заявили у Telegram, передають Патріоти України.

"ТЦК викрали нашого головного інженера по розробці систем протидії БпЛА прямо вулицею дорогою до роботи. До критичності та бронювання залишилось менше тижня. Інженер офіційно працевлаштований, маємо довідки про цивільно-правові забовʼязання перед військовими частинами, незавершені контракти на поставку ударних дронів", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що всі документи показали та пояснили ситуацію. "Але Голосіївський ТЦК м.Київ вирішив, що вже завтра на учебці цей "стрілець" буде кориснішим", - додали там.

В Україні можливий блекаут на 5 днів, його уникнути можна лише за однієї умови: Що кажуть фахівці

четвер, 3 жовтень 2024, 17:58

Виведення з ладу хоча б однієї АЕС здатне викликати тотальний блекаут в Україні від 3 до 5 днів — такий прогноз із посиланням на директора Центру досліджень енергетики Олександра Харченка з'явився днями у ЗМІ, передають Патріоти України. Подібний варіа...

"Цьому є пояснення": Комбат відповів, що зараз відбувається з поповненням військ ЗСУ

четвер, 3 жовтень 2024, 17:39

В Україні спостерігається спад мобілізації, адже війську бракує стратегії щодо рекрутингу. Про це сказав командир 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр Дмитро Кухарчук в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти України. Боєць переконаний, що спад мобілізації в...