"Якраз наша - чиста, охайна та в шапці": Українці у дотепних мемах показали росіянам, чия насправді "брудна бомба" та як вона виглядає

Російська істерика про "брудну бомбу", яку "збирають у Чернівцях" не вщухає. Почалося все з "телефонної каруселі" від Сергія Шойгу. Своєю байкою він надокучав міністрам оборони цивілізованих країн світу. Згодом до "телефонної каруселі" Шойгу долучився Валєрій Герасимов – начальник російського генштабу. Звичайно ж, ніхто у світі не повірив у російську маячню, яка щодня доповнюється новими "епічними" деталями. Зокрема, військовий експерт "другої армії світу" "розсекретив", що над "брудною бомбою" працюють у Чернівцях. Здавалося б, пробити дно можна лише раз. Однак Росія продовжує робити це щодня. Тим часом українці дали свою відповідь російській пропаганді й відповіли мемами, зазначають Патріоти України.

Наша "бомба" – чиста й у шапці

Звичайно ж, жодної "брудної бомби" у Чернівцях (та інших містах і селах України) не виготовляють. Українці – цивілізований народ, який дбає про свою землю та виборює свободу для усієї Європи.

Однак українці обурені: як взагалі можна припустити, що бомба – "брудна". В Україні – все чисте, доглянуте й красиве, як вишневий садок коли хати.

А якби "бомба" десь забруднилася, її неодмінно відчистили б. Бо так не годиться.

Не можна забувати й про секретну зброю – бойову українську свиню. От хто відчуває неабиякий релакс, забруднюючись у калабані. Однак, варто зауважити, що своїх свиней Україна цінує більше, ніж Росія – своїх людей, тому кидати кабанчика на Москву ніхто не планує.

Також українців цікавить: звідки взялася "брудна бомба", якщо на неї не оголошували збір.

А тепер приготуйтеся до справжнього ексклюзиву. Як насправді виглядає брудна бомба:

Або так:

Також українців дуже цікавить, коли перші "брудні бомби" надійдуть у продаж. Зокрема: чи можна буде придбати на новорічному ярмарку.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...