Якраз отримав гроші за "гуманітарний вантаж": ДБР затримала львівського митника-хабарника

Викрито співробітника Львівської митниці, який систематично вимагав хабарі у підприємців за організацію прискореної процедури оформлення вантажів - під виглядом гуманітарної допомоги та без сплати обов'язкових митних платежів. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України.

За це він отримував свій відсоток, який визначав залежно від загальної вартості вантажу. Зазначається, що у травні поточного року він запропонував підприємцю можливість швидкого оформлення товарів під виглядом "гуманітарної допомоги" без сплати податків. Однак, комерсант звернувся до ДБР, і слідчі бюро задокументували кілька зустрічей, на яких чиновник роз'яснював підприємцю механізм ухилення від сплати митних платежів.

У серпні поточного року за свою допомогу фігурант отримав $22 тисячі, його "заробіток" становив 14% від реальної вартості вантажу. Митника затримали після одержання частини хабаря в $16,3 тис. Йому повідомлено про підозру.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...