"Якщо б ти, Володю, хоча б на секунду задумався, в яку халепу ти вляпався, то міг би посивіти за цю секунду": Лідер гурту Kozak System звернувся до кандидата у президенти Зеленського

Іван Леньо закликав шоумена уважно почитати історію України та зрозуміти усі ризики та відповідальність його вчинків.

Іван Леньо. Фото: соцмережі.

Лідер гурту “Kozak System” Іван Леньо звернувся до кандадата в президенти Володимира Зеленського у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Якщо б ти, Володю, хоча б на секунду задумався в яку халепу ти вляпався, то міг би посивіти за цю секунду. Твоє марнославство, тупIсть, поверхневість та пихатість зіграли з тобою злий жарт. Дуже злий. Якщо б ти хоча б на рівні четвертого класу знав історію своєї країни, відчував свій народ, розумів всі виклики часу і небезпеку ситуації – ти б не робив того, що робиш.

Твій народ, над яким ти насміхаєшся, знесе тебе з п‘єдесталу в перші же дні твого, не дай боже, правління. Почуй його. Тільки почуй не тих, хто ходить і рже з твого кварталу, а тих, хто віддав і віддає цій країні своє життя. Не ведись на рейтинг. Це рейтинг не твій, це рейтинг Голобородька. Повір, ти будеш лікті кусати і проклинати свій вибір. В тебе є ще час і шанс. Подумай", - написав він.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...