"Якщо гортати стрічки звичайних людей - там один негатив": Військовий розповів, як соцмережі викривляють реалії в ЗСУ

Комбат бригади Національної гвардії "Буревій" Володимир Жданов заявив, що соціальні мережі в Україні викривляють реальність щодо подій в армії. За його словами, люди зазвичай бачать лише один негатив, зазначають Патріоти України.

"Звісно. Там не прийнято показувати якийсь позитив в армії. Все, що знаходиш з позитиву, - виставляють або військові, або ЗМІ, які брали у них інтерв'ю, наприклад. І цього дуже мало. Якщо гортати стрічки звичайних людей - там один негатив, всім все не так", - зазначив він інтерв'ю для LIGA.net.

Жданов наголосив, що особовий склад ніколи не буде мати претензій до командира роти, взводу або батальйону, який працює з людьми. "Якщо комбат постійно приходить на позиції, а командир роти там живе - ні в кого не буде питань до завдань чи аргументів, чому їх не потрібно виконувати. На жаль, не в усіх підрозділах таке є. Буває, що командир не те що не завжди з'являється на КСП роти, а взагалі в іншому місці може сидіти. Прикро, що наші соціальні мережі - Instagram, TikTok - розвивають цю тему дуже активно. Історії командирів, які працюють з людьми на передньому краю, так не підсвічуються", - зауважив боєць.

Також у військового запитали, чи можна змотивувати людей, які без власного бажання недобровільно опинилися в армії. Він відповів, що це цілком реально, проте складно. "Все залежить від настрою і ідеології підрозділу. І як командир планує і ставить завдання. Тому краще, аби людина, поки її не призвали, скористалася правом вибору. У соцмережах є сторінки будь-якого підрозділу. Подзвони, поспілкуйся, прийди у військову частину, поговори із солдатами. Ніхто цього не забороняє. Ніхто за руку не затягне на службу. Ми не з ТЦК, ми не будемо його ловити і змушувати щось підписувати", - запевнив Жданов.

До воріт було 30 метрів: Ексгравець збірної України забив шедевральний гол із дальньої відстані (відео)

субота, 28 вересень 2024, 14:15

У матчі дев’ятого туру групи Б Першої ліги 34-річний ексфутболіст збірної України Андрій Богданов допоміг Маріуполю перемогти Кремінь з Кременчука (2:1), інформують Патріоти України. Півзахисник Маріуполя на 67-й хвилині успішно виконав штрафний удар. ...

До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

субота, 28 вересень 2024, 14:02

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліці...