"Якщо я постаріла за цей рік, то що казати про них": Парамедикиня "Пташка" з "Азовсталі" показала своїх батьків

Захисниця "Азовсталі", парамедикиня Катерина Поліщук з позивним "Пташка" показала світлину, на якій вона зображена разом з батьками. Відповідне фото "Пташка" оприлюднила на своїй фейсбук-сторінці, передають Патріоти України.

"А то мої ма і та. Люди, які пережили побільше мого. І якщо я постаріла за цей рік, то що казати про них. Вічна вдячність. Любіть батьків, поки вони живі", – написала вона.

Довідково. Катерина Поліщук – уродженка Тернополя, навчалася у Тернопільському художньому коледжі імені Соломії Крушельницької. Служить парамедикинею у гарнізоні "Госпітальєри" з 2021 року. Як парамедикиня з позивним Пташка вона стала відомою навесні цього року, коли в соцмережах з'явилося відео з її участю, зняте у підвалах Азовсталі. Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася у полоні в окупантів.

21 вересня Україна та Росія провели масштабний обмін полоненими, в межах якого Пташка повернулася додому. 2 грудня дівчина повідомила про нагородження її орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...