Якщо Місяць наблизиться ще трохи до Землі: Вчені спрогнозували жахливі наслідки

Страшний прогноз з теоретичного зближення Місяця з Землею.

Співробітник університету штату Мен Нейл Коминс дав прогноз з теоретичного зближення Місяця з Землею. Як повідомляють Патріоти України, учений задумався про наслідки цього процесу і розповів, що недавно подивився фільм «Брюс всемогутній», де головний герой притягнув Місяць до нашої планети.

«Насправді сценарій повені з фільму не такий уже й далекий від того, що могло б статися, якби Місяць раптово виявилася набагато ближче до Землі», - пояснив американський фізик.

За його словами, Місяць безсумнівно надасть гравітаційний вплив на світовий океан, що в підсумку призведе до наймасштабніших відпливів і припливів. Як заявив фахівець, якби вже зараз Місяць розташовувалася в два рази ближче до нашої планети, то будь-який приплив виявився б в 8 разів вище. Якщо це трапиться, багато острова будуть повністю затопленими протягом більшої частини дня. При цьому більшість прибережних районів, де зосереджені міста-мільйонники, стануть абсолютно непридатними для проживання, оскільки саме там будуть спостерігатися гігантські цунамі.

Також американський дослідник зазначив, що наближення Місяця до Землі відбилося б не тільки на висоті припливів. Цей процес міг би стати причиною серйозних вивержень вулканів і найсильніших землетрусів. В результаті наслідки для Землі були б катастрофічними, і більшість живих істот просто б загинуло.

Окрім цього, вчені припускають, що Якщо ж Місяць наблизиться до Землі швидше, ніж припускають вчені, припливи і відливи в океанах будуть катастрофічно збільшуватися, а хвилі - досягнуть кількох сотень метрів у висоту. Стихія такої сили здатна змити фактично всі континенти. Через якийсь час, вся вода на нашій планеті збереться в одну гігантську хвилю. Вчені відзначили, що цей процес буде нагадувати сцену з фільму "Интерстеллар".

Природний супутник нашої планети зіткнувся з астероїдом минулого місяця. Як результат, почали відбуватися катаклізми. Ця подія може поставити під сумнів майбутнє людства.

До того ж, учені давно довели, що природний супутник нашої планети безпосередньо впливає на хід фізичних процесів на Землі. У разі віддалення Місяця на велику відстань, океани з часом перемістяться до полюсів і затоплять деякі країни.

Через відсутність природного супутника наша планета прийме положення Урану – «ляже набік», від чого зміна дня і ночі буде відбуватися раз на півроку.

За матеріалами ЗМІ

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...