Якщо не міняти вчасно батарейки: Поліцейська Tesla розрядилася під час погоні за злочинцем

Співробітник поліції помітив, що батареї вистачить тільки на дев'ять кілометрів, і повідомив колегам по рації, що не зможе продовжити погоню.

Авто поліції розрядилося під час переслідування. Фото: Fremont Police Department.

Акумулятор поліцейського автомобіля Tesla розрядився в ході переслідування зловмисника в Каліфорнії, США. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Поліцейський переслідував підозрюваного в скоєнні злочину в місті Санта-Клара. Зловмисник не підкорився вимогам поліції зупинитися і хотів втекти на високій швидкості. Співробітник поліції помітив, що батареї вистачить тільки на дев'ять кілометрів, і повідомив колегам по рації, що не зможе продовжити погоню. Невідомо, чому автомобіль виявився не повністю заряджений перед зміною. У поліції округу повідомили, що таке час від часу трапляється, коли офіцер повертається до відділку і більше не виїжджає на завдання.
Поліцейські машини дорожнього патруля Каліфорнії, які слідували за Tesla, продовжили гонитву, проте через десять хвилин її скасували з міркувань безпеки. Пізніше каліфорнійський патруль виявив автомобіль підозрюваного кинутим в місті Сан-Хосе. У поліції повідомили, що запустили піврічну пілотну програму тестування автомобілів Tesla і збирають всі дані. Подія не вплине на оцінку роботи автомобілів.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...