Якщо перестане працювати українське ТБ - влада пояснила, що робити

У Центрі протидії дезінформації при РНБО розповіли, що робити у випадку зникнення мовлення національних телеканалів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, передають Патріоти України.

Зазначається, що окупанти намагаються руйнувати телевізійні вежі. У разі зникнення доступу до ефірних каналів в РНБО рекомендують перемкнутися на місцеві та регіональні телеканали в областях, де транслюють єдиний марафон "Ми сильні разом".

"Слухайте українське радіомовлення в інтернет-радіо radioplayer.ua (без тарифікації мобільних операторів і без завантаження додатка)", - йдеться в повідомленні.

Водночас нагадується, що більшість українських телеканалів мають власні канали на Youtube, канали також розкодовані на супутнику, а доступ до мовлення безкоштовний. Крім того, в бомбосховищах провайдер "Ланет" організовує закриті точки доступу до інтернету.

Безкоштовний доступ до основних національних телеканалів "UA:Перший", "1+1", "ICTV", "Інтер", "Україна", "Рада", "УНІАН ТБ" надається платформами YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv.

Україна продає ЄС останні кіловати? Глава "Укренерго" відповів на гучні чутки

субота, 29 червень 2024, 8:30

Українці впевнені, що влада продовжує продавати електроенергію за кордон, однак технічні перетоки електроенергії через спільну європейську мережу не треба плутати з комерційними обмінами. Перевірити реальний стан експорту можна на платформі ENTSO-E, де...

Українці у Польщі можуть отримати гроші на оренду житла: Що треба знати

субота, 29 червень 2024, 8:25

Українські біженці у Польщі можуть розраховувати на допомогу у пошуку та оренді житла за програмою "Крок додому", яку реалізує Фундація Habitat for Humanity Poland, передають Патріоти України. «Крок додому» – це програма для українських біженців, які м...