Якщо подумуєте про переселення: МВС назвало найбезпечнішу область України

Антон Геращенко заявив, що найбезпечнішим регіоном України є Житомирщина. Місцеві правоохоронці розкрили 100% вбивств, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Журнал Житомира".

Чому на Житомирщині найбезпечніше

Житомирські правоохоронці та місцева влада працюють дуже сумлінно. Про це заступник міністра внутрішніх справ розповів у Житомирі під час презентації проєкту "Поліцейський офіцер громади".

На Житомирщині безпечніше ніж у багатьох інших регіонах України. Всі 100% вбивств на території області, яких було, на жаль, 14, розкриті. Розкривається 80% пограбувань,
– заявив Геращенко.

За його словами, безпека на вулицях міст і селищ Житомирщини – це питання не тільки роботи поліції, а також державної та місцевої влади. Заступник міністра наголосив, що рівень безпеки впливає на інвесторів, які вирішують, чи варто вкладати гроші й будувати виробничі потужності на території області.

"Коли місцева влада виділяє гроші на закупівлю транспортних засобів для поліцейських офіцерів громади, означає, що влада Житомира розуміє, що саме від якості роботи поліції, від її мобільності, від наближеності поліцейських до громадян залежить їх безпека", – пояснив Геращенко.

Водночас він закликав керівників громад області збільшити кількість камер відеоспостереження на вулицях населених пунктів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...