"Якщо труни не переконали, до них не дійде": Зеленська заявила, що не бачить сенсу звертатися до російських матерів та дружин

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла, що не має слів для російських жінок, матерів та дружин окупантів, тому що за два місяці війни до них нічого так і не дійшло. На її думку, якщо труни з російськими солдатами не стали приводом для цих жінок змінити свою позицію, то слова тут не допоможуть, передають Патріоти України.

"Мені більше нічого сказати їм, бо до них нічого не доходить. За ті два місяці, коли їхніх синів в Україні вбивали як злочинців та окупантів, вони встигли визначити свою позицію... Якщо труни їх не переконують, що тут щось не так, – мені нема що їм сказати", – наголосила перша леді в інтерв'ю для польського виданняRzeczpospolita.

Зеленська також сказала, що чіткої мети у президента РФ Володимира Путіна, окрім як знищити всіх українців, немає, тому що плани росіян постійно змінюються та не мають логіки.

"Але я їх суджу не за заявами, а за справами. І всім раджу так робити. І те, що роблять російські війська в Україні, прямо веде до висновку, що росіяни намагаються повністю знищити українців. Це їхня справжня мета", – зазначила вона.

Перша леді України додала, що дійшла такого висновку після численних трагедій, зокрема в Маріуполі, Харкові, Чернігові, Краматорську та містах Київщини.

"Коли я бачу руйнування Маріуполя, з якого не дозволили навіть безпечну евакуацію гуманітарними коридорами, коли бачу бомбардування житлових будинків у Харкові, Чернігові, Одесі, залізничного вокзалу в Краматорську. Російська ракета, загинуло понад 50 людей, які намагалися виїхати, до тихших, менш загрозливих місць в Україні... І, звичайно, я доходжу такого висновку після воєнних злочинів росіян у Київській області, де ми продовжуємо виявити братські могили вбитих", – вказала Зеленська.

Дружина президента переконана, що росіяни хочуть знищити всіх українців, вчинити геноцид, тому не важливо, що вони кажуть, адже слова не відповідають діям.

Нагадаємо, дещо раніше Зеленська назвала перших леді світу, які підтримали її одразу після вторгнення Росії в Україну. За словами першої леді, це були дружини президента Європейської ради, а також очільників Литви та Латвії.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...