"Якщо ти щось робиш - це погано, не робиш - також погано": Магучіх розповіла, з яким хейтом зіткнулася перед Олімпіадою

Олімпійська чемпіонка Парижа-2024 Ярослава Магучіх зізналася, що "золото" Ігор практично повністю прибрало хейт на її адресу з боку вболівальників. До цього, за визнанням 23-річної уродженки Дніпра, вона постійно стикалася з негативними коментарями та зневірою українців в її можливостях, передають Патріоти України.

Про це сама Магучіх розповіді в інтерв'ю YouTube-каналу "Ми – Україна". Спортсменка також зазначила, що її світовий рекорд, який вона встановила прямо напередодні Олімпіади, мав протилежний ефект – фанати сумнівалися в мотивації Ярослави на майбутні старти.

"Наразі хейтерів практично немає. "Золото" зняло питання. А світовий рекорд ні. Бо всі писали, що я тепер не стрибну на золоту медаль у Парижі. Мовляв, все, світовий рекорд, вона не налаштується на Олімпійські ігри... І коли я брала "срібло", писали – як так, тільки "срібло". А "срібло" чемпіонату світу, на хвилиночку. Якщо ти щось робиш – це погано, не робиш – також погано. Таке життя. Їм хочеться щось писати і говорити. На це не треба зважати", – сказала Магучіх. Також стрибунка у висоту розповіла, що відбувалося за кулями Олімпійських ігор у Парижі – зокрема щодо російських журналістів.

Військові в Україні тепер самі можуть вирішувати, хто отримає виплати: Що варто знати про зміни в законодавстві

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 7:57

В Україні військові тепер зможуть самостійно визначати, кому будуть надходити виплати у разі їхнього зникнення безвісти або полону. Таке нововведення дає захисникам більше контролю над забезпеченням їхніх близьких у критичних ситуаціях, передають Патрі...

Законопроєкт уже зареєстрований: В Україні можуть змінити спосіб виплати пенсій

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 7:48

В Україні планують запровадити виплату пенсій не тільки через відділення державного поштового оператора "Укрпошта", але й за допомогою приватної компанії "Нова пошта". Такі зміни ще не затверджено, але відповідний законопроєкт уже зареєстрований, перед...