"Якщо в Голландії жінка така ж жіночна і доглянута, як в Україні, до неї відразу ставляться з сумнівом", - емігрантка

Внутрішні цінності для голландців набагато важливіші, ніж зовнішнє відображення.

У Нідерландах майже всі жінки після 30 років мають короткі зачіски. Волосся обрізають після того, як народжують дітей. Про це розповіла письменниця Оксана Лозинська. Вона 13 років живе і працює в Нідерландах, повідомляють Патріоти України.

"Після 30 майже всі нідерланки обтинають волосся і роблять короткі зачіски. Бо в них з'являються діти, часу лишається менше, і так легше. Ходять зовсім коротко стрижені", - сказала вона.

"В Україні майже у всіх жінок нігті нафарбовані, а тут раз в три тижні ніхто собі не може дозволити приділяти стільки часу своїм нігтям. Якщо в Голландії жінка така ж жіночна і доглянута, як у нас в Україні, до неї ставляться з сумнівом, типу, а хто за це все платить? Тому що жінка сама повинна мати змогу за це платити. Голландки за собою доглядають, але принаймні наполовину менше, ніж українки", - додала Оксана Лозинська.

За спостереженнями письменниці, внутрішні цінності для голландців набагато важливіші, ніж зовнішнє відображення. "Їх не цікавить, як ви виглядаєте, як одягнуті, чи пофарбоване у вас волосся, чи є макіяж. Їх цікавить, хто ви, що можете, з чого складаєтесь, чи можна з вами збудувати бізнес, домовитись, гарно поспілкуватись чи провести час. Тому коли наші жінки приїздять туди, всі такі виряджені і сексуальні, їх тут не сприймають. Мені про це ніхто не розказав. Я раніше носила відкрите декольте і не могла зрозуміти, чому мене не сприймали. Я була там завжди одна з найяскравіших жінок", - поділилася Оксана Лозинська.

Джерело: Gazeta.ua

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.