"Якщо Вакарчук піде третій раз у велику політику, поржемо", - Олег Скрипка (відео)

Лідер групи "ВВ" з іронією висловився про політичну кар'єру свого колеги по сцені, лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Про це Олег Скрипка висловився в програмі "Всьо по бєспрєдєлу", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

На запитання ведучої про те, що думає Скрипка про невдалі походи Вакарчука в політику, Скрипка відповів з гумором. "Як кажуть, Бог любить трійцю ... Може у нього в третій раз вийде", - зі сміхом сказав музикант.

Він додав, що в даний час Вакарчук ще не зовсім пішов з політики і відмовився від політичної діяльності. "Я так розумію, це така гібридна відмова", - сказав Скрипка.

На реплику Роксани Руно, що третій похід Вакарчука в політику був би комічним, він зауважив: "Ну, поржали б, нормально".


Нагадаємо, раніше Вакарчук залишив посаду керівника партії "Голос" , і склав депутатський мандат, але залишається лідером партії. І це був уже другий його "відхід" з політики: в 2007 році він був обраний до Верховної Ради за списком блоку "Наша Україна - Народна самооборона". 23 листопада Вакарчук отримав депутатський мандат, а 11 вересня 2008 роки добровiльно склав із себе депутатські повноваження.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...