"Якщо ви любите Домогарова, то що ви тут робите?": Відомий український співак поскандалив з журналісткою

Український співак EL Кравчук згадав про неприємний інцидент, який з ним трапився під час повномасштабної війни в Україні, передають Патріоти України.

Як він розповів в інтерв'ю "Телеграфу", у нього була розмова з менеджером телеканалу СТБ, який хотів зняти програму "Моя правда", де він повинен був бути головним героєм. Однак їхня розмова не задалася з самого початку. Менеджер повідомила, що їй більше подобаються російські артисти.

Почувши це, Кравчук порадив дівчині звільнитися з українського телеканалу. "Вона з першої зустрічі говорить мені: "Знаєш, Андрію, я взагалі люблю Домогарова, Женю Миронова". А я її перебив: "Звільняйтеся, що ви тут робите?! Передачу про мене? Ні, не буде"", - поділився Кравчук.

Він додав, що після цієї розмови відмовився від зйомок і підписання контракту. "З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова, то що вона про мене знімає? У кожній роботі потрібна любов, повага до людини і не тільки", - додав артист.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...