"Якщо ви це читаєте...": Автогонщик, який загинув від ракетного удару, попрощався з українцями через 7 місяців після смерті

Загиблий під час травневого ракетного удару окупантів по Десні український гонщик і майбутній пілот-дрифтер Євген Перепелиця попрощався з усіма через сім місяців після своєї смерті. Полтавець запланував повідомлення у соціальних мережах на своє 25-річчя на початку січня, перебуваючи в казармі напередодні своєї загибелі, передають Патріоти України.

Євген саме проходив військову підготовку у Чернігівській області і збирався вирушати на фронт, тому, мабуть, вирішив написати свій прощальний допис в Instagram.

"Привіт, підписники, якщо ви читаєте це повідомлення, то, швидше за все, мене вже немає. У мене сьогодні має бути ДР – 25 років. Зараз пишу це повідомлення у казармі перед відправкою. Але я взагалі б не засмутився з цього приводу, тому що я за ці роки прожив шикарне життя. Я знаю, що багато хто і 70 років не проживає так яскраво", – написав Євген.

"Насправді хочу сказати всім прекрасним людям, які побували у моєму житті. Насамперед батькам. 2019 рік був найкращий. Я дуже хотів досягти високих вершин, але, як бачите, все пішло не за планом. Усі мрії так і не здійснилися... Чуваки, пийте, куріть, займайтеся сексом. Ніхто не знає, що з вами завтра трапиться, кайфуйте заради мене. Люблю вас усіх, до зустрічі в раю", – підсумував гонщик.

Перепелиця був випускником факультету філології та журналістики Полтавського національного педагогічного університету та перебував у кількох автоклубах Полтави. А після переїзду до Києва став дітейлером (обслуговування транспортних засобів усередині та зовні) у компанії BroDrift і почав активніше ганяти сам. При цьому Євген встигав озвучувати чемпіонат України з дрифту та був суддею в Автомобільній федерації країни.

У новорічну ніч-2022 молодий гонщик із упевненістю заявив, що це його рік, бо він народився у рік Тигра: "І я збираюся розірвати цього року все, що тільки можна". Однак після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого його плани змінилися.

У квітні Євген вступив до лав ЗСУ та проходив навчання у Чернігівській області, коли до казарми, в якій він перебував, прилетіли ракети. 17 травня близько 5 години ранку авіація окупантів обстріляла військову частину у смт Десна, де знаходився навчальний центр імені князя Ярослава Мудрого. Із чотирьох ракет дві потрапили до будівлі з військовими.

24 травня мати Євгена Ксенія Перепелиця повідомила, що хлопець не виходить на зв'язок із рідними. І невдовзі друзі гонщика підтвердили, що він загинув.

"Підписувачі, так багато хочеться вам розповісти. Але не можу. Після війни розповім вам всю історію перебування тут. А може, книгу напишу. Перемога вже близько", – таким був, як нещодавно виявилося, передостанній пост Перепелиці з Десни в Instagram за день до ракетного удару, який забрав життя 87 людей.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...