Якщо ви все ще не вірите у цю хворобу: Жінка приїхала на відпочинок до Одеси і померла

Туристку госпіталізували у вкрай важкому стані з набряком легенів.

В Одесі жінка, яка приїхала в місто на відпочинок, раптово відчула себе погано, після чого звернулася до лікарів - медики боролися за її життя, але безуспішно, повідомляють Патріоти України.

44-річна туристка з Івано-Франківська померла в лікарні. Її госпіталізували у вкрай важкому стані з набряком легенів - лікарі діагностували коронавірус. За словами медиків, ситуацію погіршили хронічні хвороби і надмірна вага пацієнтки.

"Діагноз: коронавірусна інфекція, двостороння пневмонія, ожиріння третього ступеня - близько 200 кілограм. Інші важкі супутні захворювання", - заявила керівник департаменту охорони здоров'я Одеської міськради Олена Якименко. Зазначається, що зараз встановлюється, де саме зупинялася жінка і з ким контактувала.

Джерело: ТСН.ua

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...