Якщо ви вже сумуєте за ним: В Україну йде різке похолодання

Спека в четвер, 18 червня, буде все ще сильною, але пізніше погода різко зміниться.

Погода в Україні принесе суттєве похолодання в кінці червня, також невеликий спад температури очікується в понеділок - вівторок, 22 і 23 червня. Такий прогноз дали синоптики Українського гідрометцентру і ресурсу Gismeteo і Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

Але поки що українцям слід набратися терпіння і увімкнути кондиціонери й вентилятори на повну, адже спека в четвер, 18 червня, буде все ще сильною. Так, карти Укргідрометцентру кажуть, що найгарячіше завтра буде на Сході країни - від +30 до +33 градусів. На Заході - свіжіше - від +21 до +28, а на решті території +25+31 градусів.

Така літня погода з періодичними грозовими дощами переважатиме до кінця тижня. А в понеділок спека дасть незначний перепочинок українцям. 22 червня очікується +24+29 градусів по всій країні. Прохолодніше на початку наступного тижня стане і вночі - від +16 до +17 градусів. Втім, спекотне літо незабаром знову візьме своє.

Синоптики Gismeteo у прогнозі на 2 тижні для Києва також підтвердили, що 22-24 червня у столицю прийде невелике зниження "градусу". А ось 27-30 червня ймовірно більш серйозне похолодання - до +20 градусів вдень.

Наталка Діденко у своєму прогнозі також написала, що температура в Україні знизиться в понеділок, 22 червня. Але в четвер, 18 числа, у деяких регіонах можливі грози зі шквалами й градом.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...