Якщо видалити "Резерв+", чи зникнуть із застосунка дані - відповідь ТЦК


Якщо після реєстрації видалити "Резерв+", всі внесені дані все одно залишаться у реєстрі військовозобов'язаних. Про це повідомила речниця Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Альона Кузіна в інтерв'ю "11 каналу".

Вона додала, що після оновлення даних через "Резерв+" все одно викличуть до ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб.

Кузіна також прокоментувала проблеми із застосунком, які виникли у перші дні запуску. Вона пояснила, що це було через те, що застосунок встановила велика кількість людей. Речниця обласного ТЦК та СП запевнила, що фахівці ліквідують всі проблеми.

Чи можна оскаржити штраф за неявку по повістці: Адвокат дав пояснення

неділя, 6 жовтень 2024, 11:56

Перші повістки, які згенеровані в електронному реєстрі, вже почали розсилати військовозобов’язаним поштою. Приблизно за місяць варто очікувати масову централізовану розсилку повісток, а ще за 2−3 місяці й накладення штрафів за неявку по повістках. Прот...

Не хочуть потрапити під мобілізацію? Українці різко збільшили сплату аліментів

неділя, 6 жовтень 2024, 11:45

У 2024 році українці стали відповідальніше ставитись до сплати аліментів – порівняно з минулим роком, приріст склав 30%. Причина – загроза втрати відстрочки від мобілізації, передають Патріоти України. Про це повідомив керівник Центрального управління ...