Якщо з парафіян хтось заразиться коронавірусом або помре, то настоятелі храмів отримають терміни, - Антон Геращенко

За даними Національної поліції, 19 квітня Великодню службу в храмах відвідали 130 тисяч осіб.

Усі священники, які в день Пасхи 19 квітня порушували карантин у церквах, будуть притягнуті до відповідальності. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають Патріоти України.

“Якщо хтось захворіє з тих парафіян, які були в храмі в цей день, і не дай Бог помре, це може бути кримінальний термін, позбавлення волі. Якщо ніхто не захворіє, і це покаже статистика протягом найближчого тижня-півтора – це буде штраф або умовний термін. Але ніхто залишати це просто так не буде”, – розповів він.

За словами Геращенка, більшість священнослужителів погодилися з необхідністю дотримуватися правил карантину і не пускати прихожан до храмів.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...