"Якщо завтра моя мова зникне": У Росії вчений з Удмуртії здійснив акт самоспалення (фото 16+)

Альберту Разіну влітку цього року виповнилося 79 років, він потрапив до лікарні мало не зі 100-відсотковими опіками тіла.

Вчений в Іжевську підпалив себе. Фото: прес-служба МНС Удмуртії.

У вівторок, 10 вересня, в Іжевську (Удмуртія, Росія) директор Інституту людини УДГУ Альберт Разін влаштував акт самоспалення прямо перед будівлею місцевої Держради, передають Патріоти України.

Як повідомляють в МНС Удмуртії, Альберт Разін тримав в руках плакат з цитатою дагестанського поета Расула Гамзатова: «І якщо завтра моя мова зникне, то я готовий сьогодні померти». Повідомляється, що під будівлею Держради Удмуртії, де планувалася чергова сесія, було двоє пікетувальників. Альберту Разіну влітку цього року виповнилося 79 років, він потрапив до лікарні мало не зі 100-відсотковими опіками тіла.


В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...