Який нестерпний біль: "Дніпро-1" знову програв в УПЛ і залишився без головного тренера

Дмитро Михайленко очолював команду з літа 2017-го і за цей час вивів команду з другої ліги в УПЛ.

У п'ятницю, 18 вересня, поєдинком на «Дніпро-Арені» стартував третій тур української Прем'єр-ліги, передають Патріоти України.

Гравці «Дніпра-1» вийшли на гру проти «Маріуполя» з одним бажанням - перемогти. Але реалії виявилися іншими.

У першому таймі шикарний удар орендованого у «Шахтаря» Бондаренка вивів гостей вперед. «Дніпро-1» зміг відігратися лише на 60-й хвилині, коли з меж штрафного точно пробив Хобленко. Тільки ось команда Маркевича-молодшого не стала задовольнятися малим, і на 78-й хвилині захисник маріупольців Сагуткін після навісу зі штрафного головою відправив м'яч у сітку - 1:2.

Незабаром після фінального свистка головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко разом зі своїм штабом подав у відставку. 47-річний фахівець очолював команду з літа 2017-го і за цей час вивів команду з другої ліги в УПЛ.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...