"Який варіант миру влаштує особисто мене? Ні кроку назад. Ні клаптика землі не віддамо", - захисник України з позивним "Учитель" (відео)

"Від місця зйомки до ворога зовсім недалеко. Але пости надійно несуть службу, охороняючи спокій побратимів", - пише у своєму матеріалі Володимир Патола, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Чоловік на відео тільки здається спокійним і безтурботним. На цьому столі немає зараз і не буває ніколи пляшки, а в душі офіцера – справжньої розслабленості. Просто ротний з позивним "Учитель" – добрий психолог і гарний педагог. Він знає, що у людей виникає тривога, якщо вони бачать командира напруженим. І знає, що навіть на війні, коли настає хвилина затишшя, – воїни не повинні думати про небезпеку. А ті, хто змінився, повинні знати – все буде добре. Все штатно. Власне, мабуть, так і є…

Командир однієї з рот одного з батальйонів 53-ї механізованої бригади. Старший лейтенант "Учитель": Чого "Учитель"? Вчитель фізичної культури і захисту Вітчизни. Працював 5 років у школі села Садове. "Звідки взявся цей клинок? Його мені подарували побратими четвертої хвилі мобілізації, коли йшли зі служби "на дембель". Я воюю з 2015-го року. Мої хлопці і дівчата – добрі козаки. Нормальні підлеглі. Гарний особовий склад. Дух у всіх – бойовий. Який варіант миру влаштує особисто мене? Ні кроку назад. Ні клаптика землі не віддамо".

Джерело: 24 канал

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно