"Яремчук - Іуда": Бельгійські фани побажали... смерті форварду збірної України

Фанати Гента "тепло" зустріли свого колишнього гравця Романа Яремчука у формі Брюгге. Вболівальники підготували скандальний банер, клуб помстився на полі, зазначають Патріоти України.

В неділю в чемпіонаті Бельгії з футболу відбувся центральний поєдинок 16 туру. Чинний чемпіон Брюгге відправився в гості до міцного Гента.

Головний тренер "чорно-синіх" Хуфкенс випустив зі старту українського захисника Едуарда Соболя, тоді як форвард Роман Яремчук залишився на лаві запасних. Під час матчу вболівальники Гента потрапили у скандальну ситуацію. Перед перервою фанати господарів розвернули великий банер, присвячений українцю. На ньому був написаний наступний текст: "Смерть зрадникам, Яремчук Іуда".

Судячи з усього, фанати "індійців" не змогли пробачити Роману перехід у стан принципового суперника. Нападний збірної України виступав за Гент з 2017 по 2021 роки, забивши 61 гол у 151 матчі.

Із Гентом Яремчук виграв срібло чемпіонату. Минулого року форвард перейшов у Бенфіку, але там не зміг закріпитись. Цього літа гравець став футболістом Брюгге, його трансфер за 16 мільйонів євро став рекордним для місцевої ліги.

До слова, Гент зміг помститись Яремчуку на полі, обігравши Брюгге з рахунком 2:0. Це завадило Брюгге вийти на другу сходинку у чемпіонаті, а відстань від лідируючого Генка тепер аж 11 очок. У свою чергу "індійці" йдуть шостими, відстаючи від Брюгге на 5 балів.


"Ну відірвало стопу. І що? Я в шпиталях такі поранення у хлопців бачив, що ого!": Боєць розповів, як повернувся на фронт після важкого поранення

субота, 4 травень 2024, 8:50

Боєць батальйону ударних БпАК "Ахіллес", що входить до складу 92-ї ОШБр, Володимир з позивним "Халк" розповів "Громадському", як повернувся на війну після протезування стопи, передають Патріоти України. У жовтні 2022 року вибухом міни військовому віді...

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...