Яремчук став абсолютним рекордсменом збірної України за голами на чемпіонатах Європи. Статистика досягнень

Форвард збірної України Роман Яремчук став найкращим бомбардиром в історії виступів нашої національної команди на чемпіонатах Європи.

28-річний нападник забив переможний гол у ворота збірної Словаччини (2:1) в матчі другого туру групового етапу Євро-2024, інформує ТСН.

Для Романа це третій гол на чемпіонатах Європи. Раніше він двічі відзначався забитими м'ячами під час Євро-2020: у поєдинках з Нідерландами (2:3) та Північною Македонією (2:1).

За голами на континентальних першостях Яремчук обійшов Андрія Шевченка та Андрія Ярмоленка, які забили по два м'ячі. Тепер Роман – найкращий бомбардир в історії збірної України на чемпіонатах Європи.

Крім того, Яремчук вийшов на чисте четверте місце у списку найкращих бомбардирів в історії збірної України у всіх матчах. Гол у ворота словаків став для нього 16-м за національну команду, що дозволило йому обійти нинішнього головного тренера "синьо-жовтих" Сергія Реброва.

Найкращі бомбардири в історії збірної України (топ-5)

  • Андрій Шевченко – 48 голів (111 матчів)
  • Андрій Ярмоленко – 46 (119)
  • Євген Коноплянка – 21 (87)
  • Роман Яремчук – 16 (51)
  • Сергій Ребров – 15 (75)

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...